29 Kasım 2014 Cumartesi

Hayat İşte

Zaman geçtikçe farkına varıyorsun bazı şeylerin, pişman oluyorsun köpekler gibi. ama elinden birşey gelmez ki zaman geçmese de farkına varamıyacaksın.
Keşke o zaman da böyle düşünseydim diyosun ama büyümeden düşünemiyosun işte, bazı şeyler düşünceni değiştiriyor yani kendini suçlama o zaman böyle düşünemezsin.
Bazen elindekinin kıymetini kaybettikten sonra anlıyorsun, kaybetmesen değerini de anlamıyacaksın ama kaybedince de bi değeri kalmıyor çok garip HAYAT.
Hep birilerinden duyucaksın ''bak bizle böyle yaptık pişmanız siz yapmayın'' diyecekler onlara hak vereceksiniz ama olmucak öyle gene kendi doğrunuzla yaşıyacaksınız ve doğrularınız değişicek çoğu zaman.
Onlarada söylenmiştir onlarda hak vermiştir ama onlarda aynı durumda bizde aynı durumdayız bizden sonrakiler ade aynı durum da olucaz.
Bazen kim ne derse desin yaşamadan bilemiyosun, illa yaşaman gerekiyor sen de pişman olucaksın olma bişeyi değiştirmiyor!
Bazen bişey olucak en doğru bildiklerinin bile yanlış olduğunu göstericek hayat sonra başka doğrular arıcaksın sonra düşünüceksin ne kadar doğru?
Artık hep kuşkuyla yaşıyacaksın hiç birşeye güvenmiceksin, herşey yanlış çıkabiliyormuş diyeceksin ama karşına eskisi kadar fırsat çıkmıyacak şaka gibi.

Dün öyle yapamazdınız.. dün öyle yapsaydınız zaten bişeyin farkına varamazdınız artık farkındasınız ama gene bi bok yaramıyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder